Sessie-opnames Le Boeuf: We have a lift-off!


Afgelopen weekend heeft Le Boeuf twee nieuwe nummers opgenomen bij Studio Havana. Zaterdag hebben we de backline getracked en gisteren was het tijd voor de overdubs. Tussen het wachten door (lees: de Nintendo-games) was er voor mij een heus kippenvelmomentje, toen Nico voor het eerst inzong op de recent vorworven buizenmic (Studio Projects T3) en voorversterker (Focusrite ISA428). Voor de studio betekende dit ook de primeur in deze nieuwe setup, en ik ben heel erg blij en tevreden met het verloop van deze twee intensieve en gezellige dagen. Dit was zeker niet “The last time”. Toen ik moe maar voldaan op mn fietsje weer naar huis ging was er dan ook sprake van een “live your dream” ervaring. Havana, we have a lift-off! Eerste verbeterpuntjes: (1) fresh air (2) chill-room 🙂

The next step: Mixing en mastering!

Klik op de foto’s voor meer impressies.