Oefenruimte


LET OP: Studio Havana tijdens corona…

Tijdens de corona-crisis worden alle maatregelen volgens het RIVM in acht genomen. Raadpleeg de website van het RIVM voordat je de ruimte boekt.

 

KLIK HIER voor de standaardprijzen en beschikbaarheid.

Met een oppervlakte van meer dan 70m2 is Studio Havana zeer ruim, en daardoor geschikt voor jamsessies en repetities van kleine en grote bands, zangkoren en bijvoorbeeld voor het geven van muzieklessen. En je voelt je hier ook gelijk thuis, door de huiskamersfeer en de comfortabele inrichting. Studio Havana is ook nog eens centraal in Nijmegen gelegen, goed bereikbaar voor OV en voorzien van voldoende gratis parkeerruimte voor wie met de auto komt. De ruimte bevindt zich op de begane grond, en daardoor hoef je niet met zware instrumenten en apparatuur eindeloze trappen op en af te sjouwen. Er zijn bovendien een aantal diepe, afsluitbare archiefkasten te huur, waar je die spullen veilig kunt opbergen.

De repetitieruimte is voorzien van een complete backline, dus zoveel mogelijk plug&play. Zo biedt de studio behalve een sfeervollle entourage ook gebruiksgemak en kwaliteit. Ook aan de akoestiek is gedacht en die is dus prima in orde. Er kan gebruik gemaakt worden van een gedeelde pantry met een koelkast, stromend water en gratis koffie & thee. En er kan natuurlijk ook gebruik gemaakt worden van het nabijgelegen toilet.

Je kunt wekelijks of tweewekelijks bij Studio Havana terecht, vanaf 19:00 ’s avonds. Ook als je iets anders wilt afspreken, een serie, of een enkele losse sessie wilt boeken, kun je bij mij terecht. Neem in dat geval gewoon even contact op om de mogelijkheden door te nemen.

CORONA update: Om mogelijke besmettingen te voorkomen, spelen bands nooit direct achter elkaar! Het is wel verplicht je handen te ontsmetten en voldoende afstand te bewaren. Er staat er ontsmettingsmiddel klaar. En neem wel altijd je eigen zangmicrofoon mee. De ruimte wordt verder regelmatig schoon gemaakt.

De repetitieruimte is voorzien van een complete backline. Deze bestaat uit (links verwijzen naar de handleiding):

ZANGINSTALLATIE / PA:

4x Sennheiser e845 dynamische mic, incl. standaards

Allen&Heath MixWizard mengpaneel vv 10 mono/2 stereo kanalen (met mini-jack aansluiting voor een iPad of mobiel)

Yamaha P1600 eindversterker

2x ElectroVoice ZXa1 800W actieve floormonitors

2x Wharfedale Pro EVPs12 300W passive full range tops

2x Yamaha Club series passieve full range

diverse randapparatuur (o.a. Lexicon MPX100 galm, DBX 231s graphic eq, DBX 266XL stereo compressor)

DRUMS:

Yamaha Stage Custom (kick, snare 3x toms)

hihats (Paiste striker 14″)

crash (Stagg 16″ )

ride (20″ Meinl HCS )

BAS:

Peavey TNT130 oefenversterker

GITAAR:

Mashall Valvestate 8080 oefenversterker

Fender Princeton 65 dsp oefenversterker

TOETSEN:

keyboardstandaard

 

En ruimschoots voldoende bekabeling om alles aan te kunnen sluiten!