Oefenruimte


Studio Havana is CORONA-PROOF tot wel 9 personen!

Met een ongekende oppervlakte van 70m2 is deze muziekstudio zeer ruim opgezet, comfortabel en daardoor prima geschikt als luxe repetitie- en jamsessieruimte. En Studio Havana is ook nog eens centraal gelegen, goed bereikbaar voor fiets en OV en voorzien van voldoende gratis parkeerruimte voor wie met de auto komt. De ruimte bevindt zich op de begane grond, en daardoor hoef je niet met je zware spullen eindeloos trappen op en af te sjouwen, of in kleine liftjes te proppen. Er zijn bovendien enkele diepe, afsluitbare archiefkasten te huur, waar je je spullen veilig kunt opbergen.

Ik heb de repetitieruimte huiselijk ingericht en voorzien van een complete backline, dus zoveel mogelijk plug&play, met het oog op gebruiksgemak, sfeer, kwaliteit en vooral speelplezier. Ook aan de akoestiek is gedacht en die is dus prima in orde. De studio biedt ook in corona-tijd veilig ruimte aan kleine en grote bands, tot 9 personen. Er is een pantry met een koelkast, stromend water en gratis koffie & thee. En er kan natuurlijk gebruik gemaakt worden van het nabijgelegen toilet.

Je kunt wekelijks of tweewekelijks bij Studio Havana terecht, vanaf 19:00 ’s avonds. Maar ook als je iets anders wilt afspreken, een serie, of een enkele losse sessie wilt boeken, kun je bij mij terecht. Neem in dat geval gewoon even contact op om de mogelijkheden door te nemen.

 

Klik hier voor de standaardprijzen en beschikbaarheid.

 

CORONA update: Om mogelijke besmettingen te voorkomen, spelen bands nooit direct achter elkaar! Het is wel verplicht je handen te ontsmetten en afstand te bewaren. Er staat er ontsmettingsmiddel klaar. En neem wel altijd je eigen microfoon mee. De ruimte wordt verder regelmatig netjes en schoon gemaakt.

De repetitieruimte is voorzien van een complete backline. Deze bestaat uit:

ZANGINSTALLATIE / PA:

4x Sennheiser e845 dynamische mic, met XLR-bekabeling

Allen&Heath MixWizard mengpaneel vv 10 mono/2 stereo kanalen (met mini-jack aansluiting voor een iPad of mobiel)

Yamaha P1600 eindversterker

2x ElectroVoice ZXa1 800W actieve floormonitors

2x Wharfedale Pro EVPs12 300W passive full range tops

diverse randapparatuur (o.a. Lexicon MPX100 galm, DBX 231s graphic eq, DBX 266XL stereo compressor)

DRUMS:

Yamaha Stage Custom (kick, snare 3x toms)

hihats (Paiste striker 14″)

crash (Stagg 16″ )

ride (20″ Meinl HCS )

BAS:

Peavey TNT160 versterker

GITAAR:

Mashall Valvestate 8080

Fender Princeton 65 dsp

TOETSEN:

dubbel keyboardstandaard

 

En ruimschoots voldoende bekabeling om alles aan te kunnen sluiten!