Oefenruimte


KLIK HIER voor de standaardprijzen en beschikbaarheid.

Met een oppervlakte van meer dan 70m2 is Studio Havana zeer ruim, en daardoor geschikt voor jamsessies en repetities van kleine en grote bands, zangkoren en bijvoorbeeld voor het geven van muzieklessen. En je voelt je hier ook gelijk thuis, door de huiskamersfeer en de comfortabele inrichting. Studio Havana is ook nog eens centraal in Nijmegen gelegen, goed bereikbaar voor OV en voorzien van voldoende gratis parkeerruimte voor wie met de auto komt. De ruimte bevindt zich op de begane grond, en daardoor hoef je niet met zware instrumenten en apparatuur eindeloze trappen op en af te sjouwen. Er zijn bovendien een aantal diepe, afsluitbare archiefkasten te huur, waar je die spullen veilig kunt opbergen.

De repetitieruimte is voorzien van een complete backline, dus zoveel mogelijk plug&play. Zo biedt de studio behalve een sfeervollle entourage ook gebruiksgemak en kwaliteit. Ook aan de akoestiek is gedacht en die is dus prima in orde. Er kan gebruik gemaakt worden van een gedeelde pantry met een koelkast, stromend water en gratis koffie & thee. En er kan natuurlijk ook gebruik gemaakt worden van het nabijgelegen toilet.

Je kunt wekelijks of tweewekelijks bij Studio Havana terecht, vanaf 19:00 ’s avonds, of in de weekends. Ook als je overdag iets anders wilt afspreken, of een serie, of een enkele losse sessie wilt boeken, kun je bij mij terecht. Neem in dat geval gewoon even contact op om de mogelijkheden door te nemen.

De repetitieruimte is voorzien van een complete backline. Deze bestaat uit (links verwijzen naar de handleiding):

ZANGINSTALLATIE / PA:

4x Sennheiser e845 dynamische mic, incl. standaards

Allen&Heath MixWizard mengpaneel vv 10 mono/2 stereo kanalen (met mini-jack aansluiting voor een iPad of mobiel)

Yamaha P1600 eindversterker

2x ElectroVoice ZXa1 800W actieve floormonitors

2x Wharfedale Pro EVPs12 300W passive full range tops

2x Yamaha Club series passieve full range

diverse randapparatuur (o.a. Lexicon MPX100 galm, DBX 231s graphic eq, DBX 266XL stereo compressor)

DRUMS:

Yamaha Stage Custom (kick, snare 3x toms)

hihats (Paiste striker 14″)

crash (Stagg 16″ )

ride (20″ Meinl HCS )

BAS:

Peavey TNT110 oefenversterker

GITAAR:

tbd

TOETSEN:

keyboardstandaard

En ruimschoots voldoende bekabeling om alles aan te kunnen sluiten!